Ambassadør Marjun & Søren

Vi bor på Ærø og er de stolte ejere af et Helios Drivhus.


I oktober 2007 gjorde vi nemlig en gammel drøm til virkelighed – vi bestilte et Helios drivhus på 29 m² hos Pavillon Danmark. På grund af årstiden – mørket og blæsten – besluttede vi at lade Pavillon Danmarks professionelle montører klare opstillingen.Vi fik en måned til selv at klare udgravning og fundament - vi valgte at lægge 60 m² herregårdssten. Den  d. 4. december var vi klar. Den 6. december kom fragtmanden med alle delene og dagen efter ankom 3 mand fra Pavillon Danmark tidligt om formiddagen. Trods blæst og lidt regn fik de det hele klar samme dag (aften) – de forlod Ærø med sidste færge kl. 21.00.


I foråret 2008 åbnede Marjun en lille cafe i forbindelse med drivhuset. Vi kunne huse 10 gæster i tilfælde af regn, men oftest valgte gæsterne at sidde på terrassen foran huset. Senere samme år ankom en sending terracotta-krukker fra Italien, som vi solgte til lokale, men også til mange turister, der besøgte cafeen i sommermånederne.
Den største fornøjelse er dog den private udnyttelse af drivhuset. Vi kan nu udnytte haven fra tidligt forår til sent efterår.


Om sommeren har vi ofte feriegæster, som elsker at opholde sig i haven – mange sommermiddage ender ud på aftenen i drivhuset, hvor der altid er lunt og en dejlig duft af blomstrende citron - og appelsintræer.


Venlig hilsen
Marjun og Søren1 kommentar:

  1. Hej - det ser lækkert ud. Når I skriver det altid er lunt om aftenen hvor længe vil I så mene at varmen holder når først solen er gået ned?
    På forhånd tak

    SvarSlet