Ambassadør Hanne & Finn

Hanne og Finn har et sammenbygget hus og bor i Ejby på Fyn.


Vi startede med  et hus på 20m2 , gulvet er herregårdssten i div farver. Under fliserne er der lagt 22cm flamingo til isolering. Soklen er 90cm dyb støbt beton hvor der er støbt jernstænger i til fastgørelse af hus.


Vores hus blev hurtigt for lille, så samme år byggede vi  et hus på siden af det nuværende. Vi monterede  et tilsvarende hus blot kun på 14m2 forskudt på siden.


Dette bevirker at, vi nu har 34m2 gulvplads, som gør det nemmere at, møbelere og samtidig kan der dækkes op til flere gæster. Vi har 3 dobbelt døre i samt en enkelt dør som giver god adgang . Der er fjernet 5 felter glas hvor husene er sat sammen. I samlingerne i siderne er der lukket med fugebånd. I samlingen i tagrende er monteret en u-skinne for at forstærke taget.


Et kik på siden af det sidst byggede hus.


Gavlparti med forskudt tilbygning samt samling af huse.


Et kik fra gavl fra anden side , hvor der er en lille lukket tarresse med vandbassing.


Set fra have side.


Samling set indefra.Der er gået pelargonie i det , mange slags en masse blomster .  Vi nyder vores hus rigtig meget hele sommeren samt en stor del af efteråret blev det brugt hverdag . Der var ingen tvivl om at, tv skulle vi ikke have derud,  men det kom alligevel hurtigt så man kunne få dagens nyheder. Det kan være meget svært at, komme ind om aftenen, ved det gulvet er isoleret er der varme længe . Ved kolde dage varmer vi op med en zippo blæservarmer som nemt varme huset op.


Den til nu bedste investering ,vi har gjort.

Med venlig hilsen  Hanne og Finn