fredag den 17. august 2012

Kom tæt på kontoret i Odense

Nu må det være tiden, at vi her på kontoret i Odense viser vores fine produkter frem og fortæller lidt om dem.
Der hænger nemlig en lille sjov historie sammen med vores piger her på kontoret, og de forskellige drivhuse og orangerier.
Hver pige på kontoret har navngivet, og står for hver deres drivhus eller orangeri. På den måde skabes der en hyggelig stemning rundt omkring på udstillingen.
Susannes OrangeriHer ses et Helios Orangeri Antique, som måler 310 x 476 cm med en karnap. Dette orangeri er dejlig rummeligt med hele 17 kvm, så der er masser af plads til både at dyrke, gro og få en kop kaffe i pausen.
Pias Orangeri


Pias orangeri er et Junior orangeri, som måler 314 x 392 cm med karnap. Junior orangeriet er 10,6 kvm.
Lones Drivhus:


Lones drivhus er et Helios Victorian SL SV 34, med målene 310 x 458 cm. Det svarer til en kvm på 14,2.
Lines Drivhus:


Lines Gigant Drivhus er det største vi har på udstillingen ved kontoret. Dette drivhus måler hele 606 x 902 cm. Det svarer til 55 kvm. På 55 kvm er der plads til det hele og mere til! - Vi har valgt at indrette giganten med to sæt borde og stole, og stadig er der masser af plads til overs!
Derudover har vi her på kontoret en træ pavillon og en glas pavillon.


Denne fine Prima Louise træ pavillon har en diameter på 300 cm., og rummer 7,5 kvm. Vi har valgt at udstille denne model, som lysthus med stole og et bord.


Glaspavillonen vi har til udstilling er modellen Pagode Ø310 cm. Pavillon rummer 7,4 kvm.

2 kommentarer:

 1. Sikke en sjov ide at I hver især har ét... :-) Syntes jeg mangler et par navne.. Mon ikke herrene i firmaet har nogen?
  Men hyggeligt ser det ud... meget indbydende. Kan godt forstå at I nyder jeres kaffe derude.
  Hilsen Susan

  SvarSlet
 2. Hej Susan
  Du har ret - herrene har endnu ikke sat sig på nogle af produkterne. De vil uden tvivl tage carportene, hvis de selv måtte vælge :-)
  Kanon indlæg fra Claus Dalby!

  SvarSlet