Tilbehør


Varmestrålere

Vil du bruge dit drivhus eller pavillon året rundt? Vil du stadig kunne drikke din morgen kaffe ude, midt i december eller januar? - Så prøv Pavillon Danmarks nye varmestrålere!

Pavillon Danmark er begyndt at forhandle de eksklusive infrarøde varmestrålere, som sikrer en optimal udnyttelse af drivhuset eller pavillonen året rundt.

De praktiske og flotte varmestrålere fåes i fire forskellige størrelser, som udgangspunkt. De fire størrelser er:
Solamagic500, som har 500 watt og varmer et område på 4m2.
Solomagic1000, som har 1000 watt og varmer et område på 7m2.
Solomagic1400, som har 1400 watt og varmer et område på 12m2.
Solomagic2000, so, har 2000 watt og varmer et område på 16m2.
Her ses et eksempel på, hvordan varmestrålerne kan monteres i et drivhus.
Pavillon Danmark har udstillet varmestrålere på kontoret på Kratholmvej 63 på nuværende tidspunkt, og vil senere få udstillingsmodeller opsat i en pavillon i byggecentrum Middelfart, så der er mulighed for at mærke varmens virkning.Ring til Pavillon Danmark på telefon 63 18 18 40 og hør nærmere om de nye infrarødevarmestrålere!

Zinkkasser

Zinkkasser er rigtig praktiske at have i sit drivhus.

Pavillon Danmark har fået dem speciel lavet så de passer til vores hylder og vores blomsterkasser og så har vi lidt tilbage af spirekasserne.

Her er vist en zinkkasse som er brugt til spirring - er også meget velegnet til at sætte blomster i, da der kan vandes direkte ned i den. Denne har målene: 54 x 47 x 10 cm


Her er et billed af spirekassen som er højaktuel lige nu. Den måler 50  x 17 x 17 cm.


Hylder er både til praktiske ting men også med til at lave ekstra hygge i drihuset/orangeriet.Flot og hyggeligt ser det ud - se også lige hvordan en blomsterkasse fyldt med smukke blomser kan se ud:

Kontakt Pavillon Danmark - tlf. 63 18 18 40 hvis spørgsmål.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar