torsdag den 29. november 2012

Claus Dalbys nye bog, ”Vis mig dit drivhus” 
”Det har været en intens og travl, men dejlig sommer her i 2012. Fra begyndelsen af juli til midten af september har jeg besøgt og fotograferet omkring hundrede og tyve drivhuse over hele Skandinavien. Et drømmedejligt arbejde.” - fortæller Claus Dalby på hans hjemmeside.

Som mange af jer have-interesserede mennesker ved, er Claus Dalby tidens helt store haveidol. Vi har været så heldige, at mange af vores kunder er med i denne bog, og vi vil derfor gøre lidt ekstra reklame for den. Bogen er en tyk en af slagsen, nemlig med sine 520 sider, er der smukt illustreret hvordan drivhuse, udestuer, tilbygninger mm, kan udnyttes på bedste vis.
Vi kan klart anbefale denne havebog, til alle med en interesse for have, flotte billeder, blomster og en masse gode historier fortalt af drivhuselskere.

Klik ind på Claus Dalbys hjemmeside: http://www.klematis.dk/d/Vis-mig-dit-Drivhus-i941.html for mere information omkring den nye bog. – Det er jo snart jul, så mon ikke der er andre have-interesserede mennesker, som kunne tænke sig den under juletræet?


Mange hilsner fra Team Pavillon Danmark. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar