onsdag den 29. februar 2012

Snart forår

Så har vi en snert af forår............ih hvor er det skønt.

Der er rigtig mange som spørger mig "hvad har du egentlig selv i din have" - derfor synes jeg lige jeg vil vise jer mit eget drivhus som det ser ud nu.


Det er et Helios drivhus H 34 på 3,10 m x 4,58 m og det er vi bare så glade for - dog vil jeg sige at havde vi haft en større have så var vi ikke i tvil om det skulle have været større.

Jeg bruger det næsten hele året rundt da jeg er vild med at lave dekorationer både til ude men også til indebrug - her er lige et par eksempler - og jeg glæder mig hver gang og skal igang med at lære lidt mere om det.


Jeg glæder mig til at komme i gang med at hygge både med veninderne og familien og venner men i år har jeg besluttet at jeg vil prøve at dyrke mere end jeg har gjort de andre år.
Jeg vil elske at plukke mine egne tomater, chilier osv.  - synes der er ved at gå "øke" i familien og kan ikke lade være med at tænke på mine hollandske svigerforældre som altid har været selvforsynende i deres have og hvis der var noget de ikke havde - ja så bytter man.

Måske vi skal til at have det lidt som "i gamle dage" - det var måske ikke så tosset endda med disse ting - tænk på alt det sprøjtehalløj vi kunne undgå.Jeg vil ihvertfald begynde at tænke på at få vasket mit drivhus og få det gjort forårsklar - håber at I derude og glæder jer og hold jer endelig ikke tilbage med at skrive til os.

Mange forårshilsner
Lone Nijenkamp

3 kommentarer:

 1. Det er nogle smukke sten du har i dit drivhus/orangeri - og nogle dejlige dekoration du har lavet!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Bente
   Tak for din kommentarer - jeg glæder mig til at få rigtig gang i bloggen og kan næsten ikke sove for har så mange ideer men det kniber med tiden - så det så dejligt at se at der er nye inde og kigge.
   Stenene er fra HOlland og dem har vi i hele haven så det ligesom sydpå.
   Har du også drivhus?
   Hilsen Lone Nijenkamp

   Slet
 2. Hej Lone
  Nej jeg har ikke drivhus - men vi har en stor udestue på 32m2 og der er termovinduer i, så den bliver brugt til opbevaring af citrustræer, pelargonier og andre frostfølsomme planter, der fint overvintrer, selvom den ikke er opvarmet. Så den bliver brugt til lidt af hvert.

  SvarSlet